Accountant Support in OOSTERHOUT NB

gallery/business_group2logo

Wij bieden onze cliënten een compleet pakket aan diensten, variërend van het verwerken van financiële administraties tot en met het oplossen van financieringsvraagstukken, en van het opstellen van fiscale aangiften tot en met het implementeren van nieuwe automatiseringssystemen. Uiteraard is uitgebreide en adequate advisering op onderstaande gebieden vanzelfsprekend.
 

Administratie
U kunt het verwerken van uw complete administratie aan ons uitbesteden. Wij gebruiken hiervoor software. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare en actuele informatievoorziening, op de manier zoals u dat wilt.
Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf de administratie verwerkt.

 

Rapportages
Na het verwerken van de financiële administratie stellen wij voor u de jaarrekening op. Uiteraard is het mogelijk periodiek een tussenrapportage samen te stellen.

 

Belastingen
Wij verzorgen voor u alle fiscale aangiften:
- Omzetbelasting (incl. ICP- & CBS-opgaven) 
- Loonheffingen
- Inkomstenbelasting 
- Pensioenfonds aangifte
- Erf- en Schenkbelasting

 

Personeel
Wanneer u uw loonadministratie aan ons uitbesteedt, verzorgen wij voor u de loonberekeningen, aangiften loonheffingen en ziekmeldingen. Al uw medewerkers krijgen per periode een gespecificeerde berekening van het netto-loon. Ook is het mogelijk door ons, aan uw situatie aangepaste, arbeidscontracten op te laten stellen. Maar heeft u personeel in dienst, dan zijn wij tevens uw aanspreekpunt voor al uw personeels-vraagstukken zoals ziekteverzuim, ontslag, beloning en onkostenvergoedingen.

 

Advisering & Startersbegeleiding
Begint u met een eigen zaak, dan kunt u van ons alle adviezen verwachten op het gebied van financiën, fiscale zaken, subsidiemogelijkheden, administratieve organisatie, automatisering, etc. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek!

 

Financieringsbegeleiding
Wij bepalen samen met u wat de beste manier van financiering van uw plannen is en begeleiden u daarbij in het contact met diverse financiers, zoals banken en investeringsinstellingen.

 

Advisering bij aankoop en verkoop
U bent van plan de onderneming te verkopen, of u wilt een andere onderneming overnemen? Laat ons u adviseren over de mogelijkheden.