Accountant Support in OOSTERHOUT NB

gallery/business_group2logo

Accountant Support  (Bilal Adoui) verzorgt uw Administratie tot in de puntjes en verstrekt praktische en bruikbare belastingadviezen over allerhande fiscale onderwerpen tegen een zeer gunstig en concurrerend tarief. Administratie Deskundige (B. Adoui) is als zelfstandig gevestigde belastingadviseur aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Een betrouwbare club die garant staat voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bilal Adoui heeft ruim 15 jaar ervaring in de fiscale praktijk. Zowel voor belastingaangiften als belastingadviezen bent u bij hem aan het juiste adres.

 

Accountant Support  richt zich zowel op de particuliere markt als op de zakelijke markt. Bij deze laatste groep richt de praktijk zich zowel op MKB-ondernemers met personeel als op de zogenaamde ZZP-ers. Een dankbare groep om te voorzien van fiscale hulpmiddelen. Ook administratiekantoren kunnen een beroep doen voor (ad hoc) aangifte- en advieswerkzaamheden.

 

De werkzaamheden strekken zich uit van het verzorgen van allerhande belastingaangiften (inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, schenkbelasting, erfbelasting, dividendbelasting) tot het verstrekken van de meest uiteenlopende belastingadviezen. De fiscalist is gespecialiseerd in fiscale vraagstukken op het gebied van de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, schenkbelasting en erfbelasting. 

 

 

Neem gerust vrijblijvend contact op als u vragen heeft van belastingtechnische aard.